新闻传播学理论与方法研究前沿Ⅲ

人物 丹尼·克劳森
日期 2018年06月15日(周五)
地点 松江校区第1教学楼254室
主办 新闻传播学院
语言 英语 English

Session 4: The Fun—and Hard—Part: Designing methodologies, Part I

Designing content analysis, textual analysis, controlled experiments, field experiments, that are tightly based on your hypotheses/RQs. Pros and cons of each. Critiquing your and others’ methodologies through the lens of internal validity, external validity and reliability.

丹尼·克劳森

丹尼·克劳森博士现任美国宾夕法尼亚州格林维尔市谢尔学院(Thiel College, Greenville, PA, USA)传媒与公共关系部教授和系主任,并担任《报纸研究期刊》杂志编辑。主要从事传播学、社会学和宗教研究等。
他于1999年美国佐治亚大学获得大众传播学博士学位。2006年至2012年担任《新闻传播学教育家》杂志编辑,曾担任过十多本其它学术刊物的编辑委员会。